Hem / Cloud / Google G Suite

Google G Suite


G Suite för företag är en programsuite skapat av Google. Detta branschledande verktyg som innehåller E-post, ordbehandling, kalkylark, presentationer, videosamtal och lagring är marknadsledande inom digitalt samarbete. Uppkopplad eller offline – med G Suite arbetar man fritt  och varsomhelst tillsammans.

Just nu och fram till september den 30:e är de avancerade funktionerna i Google Meet till gängliga för alla G Suite kunder, på grund av Corona-krisen. Läs mer här!

Quality of Service Cloud har certifierade G Suite-tekniker. Till skillnad från våra konkurrenter så hjälper vi inte bara företag  med Google-applikationer utan även med teknisk support, inköp av datorer och uppsättning av mejladresser. Ni behöver inte tänka på något, vi fixar allt!

Google G Suite för företag

E-post, ordbehandling, kalkylark, presentationer, kalendrar, möten, videosamtal och lagra. Alltid uppdaterade till senaste versionen och alltid med högsta säkerhetsnivå. Uppkopplad…

Läs mer

Google for Education

G Suite for Education är en komplett uppsättning utav molnbaserade produktivitetsverktyg som har skapats särskilt till skolor för att ge…

Läs mer