Hem / Cloud / Microsoft 365 / Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business

Office 365 heter nu Microsoft 365. Nytt namn, samma utmärkta produkter.

Microsoft erbjuder ett flertal paket och lösningar för företag, stora som små med fokus på säkerhet. Standard programmen och tjänsterna som Microsoft tillhandahåller i  Microsoft 365 Business Standard för både Mac, PC och Smartphone, kan du läsa mer om här nedan. Det finns en uppsjö med ytterligare program, tjänster och funktioner. Om vi vill veta mer kontakta oss, vi är certifierade Microsoft partners.

 

Word

Microsofts klassiska men även världens mest använda ordbehandlingsprogram för skapande av text.

 

Excel

Med hjälp av Excel kan du bygga ett nästintill oändligt register. Det är en register-skapar plattform för både kalkyl- och datahanteringsuppgifter men även formellskrivning för långa och komplexa beräkningar.

 

Powerpoint

Den dominerande mjukvaran för skapandet av presentationer hos företag.

 

Outlook

En välkänd mail-klient som erbjuder förutom en 50GB stor e-postlåda i Exchange online även en anpassad e-postdomänadress. Ni kan även med hjälp av Outlook Kalendern strukturera och planera både events och möten samt bjuda in andra deltagare.

 

Onedrive

Sparar dina filer och projekt direkt uppe i molnet och gör det tillgängligt oavsett plats och enhet. Med Onedrive kan ni arbeta säkert, smart och effektivt utan att behöva oroa er över vilken hårdvara ni använder/byter till eller om hårdvaran skulle gå förlorad, alla filer är sparade i molnet.