En Julhälsning från QOS!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu när vi äntligen börjar närma oss slutet på ett händelserikt år är det dags att se framåt mot nya möjligheter och välkomna 2022. Trots de utmaningar som varit med covid, hemarbete och komponentbrist så har vi gjort vårt yttersta för att ni som kunder ska få en så smidig IT-tillvaro som möjligt. Lösningar som Google Meet, Microsoft Teams, bärbara datorer och Meetio har fått ännu större betydelse, och vi har varit glada att kunna tillhandahålla det åt er.

Vi ser fram emot att fortsätta ge dig som kund de bästa förutsättningarna för att fortsätta bedriva framgångsrika företag där ni får ut maximalt av det samarbete ni valt att ha tillsammans med oss. När du behöver oss, är vi bara ett mail eller telefonsamtal bort.

Som traditionen bjuder så har vi på Quality of Service även detta år valt att donera pengar till Rädda Barnen, Wateraid och Läkare utan Gränser. Dessa julklappar ger vi för att barn ska överleva, utvecklas och växa upp i trygghet, för att hjälpa till att bistå människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer och för att se till att fler byar får rent vatten.

Ett stort tack till alla er kunder, medarbetare, tillverkare och leverantörer för året som gått!
Nu önskar vi alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!