Hem / Backup / Klientbackup

Klientbackup

QOS Online Klient backup ger dig som kund trygghet i att ert data på klienten är uppbackat oavsett var i världen ni befinner er. Den har stöd för båda Windows och Mac OS X

QOS Online backup är en enkel och automatiserad backup lösning för all data krypteras och sedan skickas säkert över till QOS för lagring i våra datacenter. På så sätt kan du som kund känna trygghet i överföringen och lagringen av allt ert företagsdata.

  • Beskrivning
  • Specifikation
  • Prisberäkning

Du automatiserar enkelt säkerhetskopieringen av dina servrar med schemaläggning av varje backupjobb. Efter varje avslutat backupjobb får du en rapport skickad till dig med status och detaljer på backupjobbet.

Programvara för de flesta operativsystem och tjänster ingår
Klientprogramvaran stöder flera operativsystem; Windows, Mac- programvaran är gratis och ingår i tjänsten.

Webbaserad kontrollpanel där du har tillgång till det mesta
Med kontrollpanelen kan du styra backup jobben, se alla filer som säkerhetskopierats, återställa filer, se statistik och rapporter över alla backupjobb och mycket mer. Du har alltid full kontroll över din backup, när som helst.

Kontrollera din säkerhetskopiering in i minsta detalj
Du kan styra hur mycket bandbredd varje backupjobb får utnyttja och under vilka tider backupjobbet får hålla på. Ett avbrutet backupjobb kan sedan starta och ta vid där det slutade.

Förvara backupper säkert online med kryptering
All säkerhetskopieringen sker krypterat för att skydda överföringen från obehöriga. All data förvaras krypterat och säkert så att du slipper tänka på hårdvara och lagring.

Pris per Gigabyte 2 till 6 Kr
Backuputrymme Upp till 2TB
Operativsystem som stöds Windows Server, Mac OS X
Kontinueligt Dataskydd Ja
Flexibla Scheman Ja
256-bitars SSL kryptering Ja
In-File Delta Ja


[pricecalculator]
[calculatorfield id=”1″ title=”Backuputrymme ” unitprice=”2″ quantitystart=”75″ quantityinterval=”25″ quantitymin=”75″ quantitymax=”1000″ unitmeasurement=”Gb”][/calculatorfield]
[/pricecalculator]