Lenovo

Lenovo x1 Carbon är en av våra mest sålda datorer. Inte nog med att den ständigt uppdateras prestandamässigt, den blir även tunnare och tunnare. Den senaste generationen x1 är både tunnare och lättare än sin föregångare, vilket är trevligt när man bär med sig den i vardagen. Den är också säkrare i och med den inbyggda sviten med ThinkShield-funktioner som skyddar din data. Med en batteritid som håller upp till 18.3 timmar, kan du jobba mobilt hela dagen utan att behöva bära med dig en laddare. Oavsett vart dina idéer tar dig så har du en bärbar dator som klarar av allt du behöver.

Här nedan finner ni information om den modell av x1 vi säljer allra mest av.

  • Beskrivning
  • Specifikation

Snäll mot ögonen
Vare sig du tittar på film, har Skype-samtal med andra sidan jorden eller ser på grafik så bjuder X1 Carbon Gen 7 på fantastiska bildupplevelser. Upplev biografkänslan med 4K Dolby Vision™-panelen med High Dynamic Range – små detaljer framträder starkt och skuggor och kontraster blir djupare. Du kan också välja mellan olika bildskärmar, som bland annat en touchskärm i Full HD eller en Full HD-panel med PrivacyGuard för ökad skärmsäkerhet.

Vart än vägen leder
X1 Carbon Gen 7 är 6 % tunnare än sin föregångare och bara 14,9 mm tunn. Den är alltså bara ett hårstrå tjockare än en halv tum och väger bara 1,09 kilo. Detta fjäderlätta paket tar bärbarhet till en ny nivå, så att du slipper vara bunden till ett kontor. Med en batteritid på upp till 18,3 timmar och Rapid Charge när du behöver fylla på depåerna kan du enkelt bege dig vart än dina äventyr för dig.

Litet format, mycket kraft
Med 8:e Gen Intel® Core™-processorer och upp till 16 GB minne är ThinkPad X1 Carbon Gen 7 en kraftfull dator i litet format. PCIe SSD-enheten (solid state drive) har snabb prestanda som garanterat kommer höja din produktivitet.

Byggd för livets ytterligheter
Precis som alla bärbara ThinkPad-datorer testas X1 Carbon Gen 7 enligt tolv specifikationer i militärklass och fler än 200 kvalitetskontroller för att garantera att den fungerar i extrema förhållanden. Du kan lita på att denna bärbara dator kan hantera vad den och du än utsätts för – arktisk kyla eller ökenstormar, nollgravitation, spill eller fall.

Skyddad ur alla vinklar
Din X1 Carbon Gen 7 skyddar dina affärsdata och din personliga sekretess med de heltäckande säkerhetsfunktionerna i sviten ThinkShield. Den har Discrete Trusted Platform Module (dTPM) som krypterar data och samarbetar med Windows 10 Pro säkerhetsfunktioner. ThinkShutter, ett fysiskt kameralock, blockerar kameralinsen så att du bara syns när du vill bli sedd och fingeravtrycksläsaren använder biometri för logga in dig med ett enkelt knapptryck.

Skärm 14″ Full HD IPS
Processor Intel Core i5
Grafikkort UHD Graphics 620
Lagring 256GB SSD
USB 3.1 portar 2st
USB-C 3.1 portar 2st, varav 1 thunderbolt
Batteritid Upp till 18.3h
Wifi 802.11a
Operativsystem Windows 10 Pro