Hem / IT

Quality of Service IT

Support

Vi ser på teknik från ditt perspektiv med kundnöjdhet som främsta drivkraft. Därför satsar vi stort på vår IT support – allting ska bara fungera. När du behöver oss, är vi bara ett mail eller telefonsamtal bort. Du möts av trevlig och kunnig personal och vi är alltid glada att hjälpa dig, oavsett fråga.

Ingen bindningstid

Vi har valt att ta bort onödiga bindningstider. Vi utgick utifrån oss själva och hur vi vill att en IT-leverantör ska vara. Är man missnöjd med något, ska det vara enkelt att avsluta samarbetet. Det är helt enkelt upp till oss att varje dag förtjäna dig som kund.

Transparenta avtal

Våra avtal är enkla att förstå och låser inte in dig på något sätt. Som medlemmar i IT & Telekomföretagen tillämpar vi trygga och beprövade avtal. Inga konstigheter, alltså. Så behöver du hjälp, klicka på support så berättar vi mer! Du kan även begära en detaljerad offertförfrågan via prisberäkningen på sidan om support, här nedan.

EN kontaktyta för ALL din IT

För oss är den personliga dialogen viktig, den ligger till grund för ett framgångsrikt och långvarigt samarbete. Därför har vi alltid en ansvarig tekniker som din kontaktperson. Om dina förutsättningar förändras eller om teknikutvecklingen skapar nya möjligheter, justerar vi självklart upplägget. Alltid i kontrollerade former och med en nära kunddialog.

Support

När du ringer vår Helpdesk kan du vara säker på att snabbt komma fram, och att snabbt få hjälp. De…

Läs mer

Datorer och tillbehör

Vi säljer persondatorer och datortillbehör från välkända märken så som Lenovo, Apple och HP. Vi installerar dina program och konfigurerar…

Läs mer