Hem / Säkerhet / SOPHOS

Sophos UTM - det ultimata skyddet för ert nätverk

Traditionellt har företag och organisationer behövt flera produkter för att uppnå en komplett säkerhet i nätverket. Men inte nu längre. Sophos UTM är ett allt-i-ett-skydd som ger ett säkert nätverk, samlat i en produkt. Med bibehållen prestanda.

Betydligt enklare uppnå full säkerhet

Med en enda leverantör och marknadens smidigaste administrationsgränssnitt blir ditt företags IT-säkerhet betydligt enklare att uppnå och hantera. Vår Deep Layer-7-inspektion (Next-Generation Firewall) identifierar över 600 applikationer, en detaljerad lista som dessutom uppdateras automatiskt. Självklart får ni även information om oklassificerade program.

De detaljerade rapporterna ger full koll på hur ni kan förbättra nätverkets prestanda och säkerhet. Sophos UTM ger även möjlighet att enkelt blockera, tillåta och prioritera applikationer, så att nytta alltid kommer först.

Fördelar

 

  • Brandvägg, VPN, IPS, antivirusscanning, spamfiltrering och kryptering av e-post, webbfiltrering och applikationskontroll
    Sophos UTM finns antingen som hårdvaru-appliance, virtuell appliance (VMware ESX, Microsoft Hyper-V och Citrix Xen Server) eller som mjukvara för installation på valfri hårdvara.
  • Bra och användarvänligt webbaserat administrationsgränssnitt
  • Inbyggd rapportering
    Lätthanterlig användarportal där användaren exempelvis kan hantera mejl som hamnat i karantän och installera VPN-klienter
  • Integrerad trådlös controller
    Sophos RED (Remote Ethernet Device) gör det enkelt att ansluta lokalkontor till företagets huvudkontor”

Vill du ha mer information om fördelarna med våra brandväggar? Använd formuläret till höger, så kontaktar vi dig snart!