Hem / Om oss / Om QOS / Integritetspolicy

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Vår webbplatsadress är: https://qos.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

Om du använder kontaktformuläret på vår sida skickas informationen du matat in till oss via e-post, och/eller registreras i vårt CRM system och/eller i externt system för e-postlistor/onlinemarknadsföring. Vi behåller och behandlar denna information i enlighet med vad som står under rubriken ”Vilka rättigheter du har över dina data” här nedan.

Cookie-filer

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Information om din användning av webbplatsen delas med Google. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Information om de cookies vi använder finner du här!. Infonformation om hur du kan radera och hantera cookies hittar du här!

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du är registrerad eller är kund hos oss kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Allt detta i enlighet med nya personuppgiftslagstiftningen GDPR.