Apple

Jobbar du inom design eller annat grafiskt skapande? Då är Apples datorer perfekta för dig. De är användarvänliga och säkra, då de konfigurerats korrekt av våra tekniker. Helt klart ett utmärkt val för det kreativa företaget.

Här är några av anledningarna till att vi gillar Apple:

Macbook
MacBook Pro är Macen våra kunder väljer helst. Den är en av Apples bärbara företagsdatorer med den mest fantastiska prestandan och ett smidigt format. Det kraftfulla Apple M1-chippet förändrar allt. Egenutvecklad teknik, blixtsnabb bearbetning, och otrolig energieffektivitet. Kort sagt är det ett genombrottens genombrott. För hela teamet. Alla företagsappar du behöver fungerar perfekt på Mac – från Microsoft 365 och Google Workspace till Adobe. Och tack vare Apple M1-chippet kan iPhone- och iPad-appar för arbete nu också köras på Mac. Vi kan ge dig rätt support då våra tekniker är certifierade på Apple.

Ren energi som standard.
Apple är koldioxid-neutrala. Och 2030 kommer alla deras produkter också vara det. Den största delen av Apples koldioxidavtryck kommer från elen som används för att bygga produkter. Genom att växla till ren energi i hela leveranskedjan kan de radera merparten av det avtrycket.
• Fler än 110 Apple-leverantörer har förbundit sig att använda ren energi.
• De har levererat 4 gigawatt förnybar el till sin leveranskedja.
• Tack vare förnybar energi i Apples leveranskedja har de kunnat undvika över 8 miljoner ton koldioxidutsläpp.

Återvunna Material
Många Apple-produkter använder aluminium som främsta material. Det är starkt och tåligt och bidrar till att dina enheter håller längre. Även om alla Apple-enheter med aluminiumhöljen innehåller en viss mängd återvunnet aluminium var Apple tvungna att använda ännu mer återvunnet material för att göra alla produkter koldioxid-neutrala till 2030. För att uppnå detta har de konstruerat sin egen legering med 100% återvunnet aluminium som kan återvinnas ett oändligt antal gånger, samtidigt som det är lika starkt och tåligt. På så sätt har de kunnat övergå till att använda 100% återvunnet aluminium i höljena på många av sina enheter. Och när de måste använda nytt aluminium så samarbetar dem med sina leverantörer för att skaffa fram aluminium som främst har utvunnits med koldioxid-snåla energi-källor, till exempel vattenkraft, vilket ytterligare minskar vårt koldioxidavtryck.

Kompabilitet
Apples mjukvara, hårdvara och tjänster fungerar smidigt tillsammans och ger en upplevelse av att allt bara funkar. Du kan påbörja ett projekt på Mac och slutföra det på iPad och utöka arbetsytan med flera skärmar. Eller rita på iPad med Apple Pencil och gör uppdateringar på din Mac i realtid från din iPhone. Och appar från Microsoft och Google är kompatibla, så ditt team har allt som behövs för att utföra alla typer av uppgifter.

Förpackningar
Apple har lyckats sluta kretsloppet i leverantörskedjan för papper. Sedan 2017 kommer all träfiber i deras papper och förpackningar från återvunna eller ansvarsfullt hanterade källor. När de måste använda ny träfiber kommer den från ansvarsfullt brukad skog. iPhone 6s var den sista förpackningen som designades innan Apple beslutade att eliminera all plast i förpackningarn

Investeringar
Apple investerar i återställning av brukad skog och ekosystem på ett sätt som tar hänsyn till samhällen och minskar koldioxidutsläppen i atmosfären. Tillsammans med Conservation International (CI) och Goldman Sachs har Apple skapat fonden Restore Fund på 200 miljoner dollar för att göra investeringar i naturliga klimatlösningar och samtidigt generera ekonomisk avkastning. Världens skogar, våtmarker och gräsmarker har en viktig roll att spela i att nå världens klimatmål.

Är du intresserad av Apples produkter? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vår säljavdelning dig.

[hubspot portal=”5618774″ id=”4f6c1fce-ead2-405f-8154-f6bf8dd62ae7″ type=”form”]