Hem / Servrar / Co.Location
Server

Co.Location

Har ni redan en egen server? Med co-location kan ni placera den i en av våra serverhallar i centrala Stockholm eller i Hammarby sjöstad. Hallarna är moderna och fräscha, med hög driftsäkerhet, miljövänlig ström och kyla, oavbruten strömförsörjning via UPS och diesel samt ett säkerhetssystem i toppklass.

Vår Co-locationtjänst är en smidig lösning för företag, organisationer och privatpersoner i Stockholmsområdet. Ditt företag får en blixtsnabb, redundant förbindelse till hela Sverige, och som enkelt kan uppgraderas vid behov. Ni får också full kontroll över företagets egen server, som är ordentligt övervakad och skyddad.

Vill du veta mer? Använd prisberäkningen nedan och fyll i dina uppgifter till höger, så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

  • Beskrivning
  • Specifikation
  • Prisberäkning

Placering i datacenter med dubbelt av UPS, dieselkraft, kyla och brandskydd
Din utrustning placeras i låsbara rackskåp i något av våra datacenter med full redundans för elsystem, kylsystem och brandskydd. Om dina servrar har dubbla nätaggregat kan du ansluta dem till dubbla elmatningar.

Anslutning till 1Gbp/s nätverk per server
Du ansluter dina servrar och utrustning till 1Gbp/s portar i vårt interna nätverk så att dina servrar kan kommunicera med varandra med bästa prestanda. 1 IP adress per server ingår och möjlighet till ett spann av IP adresser finns.

Anslutning till Internet med 100Mbp/s bandbredd
Servrar har tillgång till Internet med 100Mbp/s bandbredd samt trafik på 1 TB per månad så fort de ansluts till vår infrastruktur.

Fysisk tillgång till servrar i datacentret
Du kan naturligtvis komma åt dina servrar under kontorstid men du kan också få access till datacentret dygnet runt så du alltid har fysisk tillgång till dem.

Hantera dina servrar utan att ta dig till datacentret
Har dina servrar stöd för iLO/iDRAC/AMT/IPMI/RSA kan du ansluta dem till extra nätverksportar vilket ger dig tillgång till servrarna så du slipper ta dig till datacentret. Vi säkrar anslutningen till servrarna i brandvägg så att bara du kommer åt dina servrar.

Rackutrymme 1 till 42U
Redundant EL Ja, A och B matning med UPS samt diesel
Bandbredd Delad 100 Mbp/s
Brandskydd Vesda rökdetektorer och skydd
Grön EL All el är Grön El certifierad
Dubbla Elnät Ja
VPN Som tillval
Delad brandvägg Ja
Publikt IPv4 1 ingår , upp till 6 som tillval
Bindningstid 3 månaders uppsägningstid


[pricecalculator]
[calculatorfield id=”1″ title=”Höjdenheter (U)” unitprice=”800″ quantitystart=”1″ quantityinterval=”1″ quantitymin=”1″ quantitymax=”16″ unitmeasurement=”U”][/calculatorfield]
[/pricecalculator]