Hem / Dedikerad hosted Exchange
Hosted exchange

QoS Dedikerad Microsoft Exchange E-postlösning

Dedikerad Hosted Exchange är perfekt för det lite större företaget (+50) som vill ha en Hosted Exchange server men som samtidigt med de fördelar som vanligtvis endast fås via en egen lokal Exchange.

En flexibel och skalbar e-postlösning som förutom fördelarna med Hosted Exchange ger större kontroll, bättre pris vid fler användare och möjlighet till AD- integrering mot kontorets AD.  Ditt företag har möjlighet att själva administrera, får eget hostname, koppla samman med affärssystem. Helt enkelt den bästa lösningen för det lite större företaget.

Vill du veta mer? Använd prisberäkningen nedan och fyll i dina uppgifter till höger, så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

 

  • Beskrivning
  • Specifikation
  • Prisberäkning

VPN till kontoret

Fast VPN till kontoret gör det möjligt att ha servern i samma AD som kontorets och på så sätt slippa dubbla loginuppgifter för användarna.

Egen domän till webbmailen

Ni kan ert eget företags domän som webbmailadress.

Ansluta med din Office Outlook överallt (Outlook Anywhere)

Du ansluter enkelt din Outlook 2013, 2016 och 2019 till QOS Exchange Hosting Standard över Internet oavsett var du befinner dig så du får tillgång till den fulla kraften av Exchange.

Webbaserad Outlook med full funktionalitet (Outlook Web App)
Med en internetanslutning och en webbläsare kan nå din e-post, kalender och adressbok var du än befinner dig. OWA är väldigt lätt att använda.

Exchange i mobil/surfplattan (ActiveSync med DirectPush)

Exchange innehåller funktionen Active Sync som automatiskt synkar innehållet i Exchange till din mobiltelefon. Oöverträffat smidigt eftersom du kan jobba med din e-post, kalender och notifieringar, så du håller dig alltid uppdaterad.

Dela e-post, kalendrar, kontakter och att göra listor
Du och dina medarbetare kan samarbeta effektivare genom att dela det ni behöver komma åt gemensamt vare sig det är e-post, kalendrar, kontakter eller att göra listor.

Antivirus & spamfilter på inkommande e-post
All inkommande e-post granskas av våra antivirus och antispamfilter så du och dina medarbetare tryggt kan arbeta utan att behöva ägna timmar på att gå igenom skräppost.

Daglig Backup
Varje dag gör en backup på e-post, kalender, adressbok och allt annat som finns i din mailbox.

Mailbox Storlek Obegränsat baserat på totalt nyttjande istället för per mailbox.
Integration mot eget AD Ja
Egen administration Ja
Egen domän på webbmail Ja
Gemesamma Mappar Ja
Antivirus & Spamfilter Ja
Outlook Webbapp Ja
Active Sync/Pushmail till mobil Ja
Antal alias per konto Obegränsat
Antal e-post grupper Obegränsat
Delade mappar Ja
Delade Uppgifter Ja
SLA 99.8%
Bindningstid 3 månaders uppsägningstid


[pricecalculator]
[calculatorfield id=”1″ title=”Antal Mailboxar” unitprice=”35″ quantitystart=”50″ quantityinterval=”1″ quantitymin=”50″ quantitymax=”300″ unitmeasurement=”st”] [/calculatorfield]

[calculatorfield id=”2″ title=”Totalt lagringsbehov” Unitprice=”10″ quantitystart=”1000″ quantityinterval=”100″ quantitymin=”1000″ quantitymax=”4000″ unitmeasurement=”Gb”][/calculatorfield]

[/pricecalculator]